Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden prosessipuhaltimia. Kojan ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät luovat kiinteistöihin miellyttävät olosuhteet. Luomme älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla tuotetaan laadukasta sisäilmaa energiatehokkaasti. Panostus tuotekehitykseen, vahva markkina-asema ja tehokas tuotanto ovat mahdollistaneet Kojan kasvun, kehittymisen ja menestymisen. Lisää meistä: www.koja.fi

Haemme Vantaalle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Etelä-Suomen ilmanvaihtotuotteiden myynnistä.

Saat oman selkeän tuoteportfolion, jonka myynnistä vastaat itsenäisesti, toki kokeneen myyntitiimin tuella. Ajansaatossa voit laajentaa tuoteportfoliotasi osaamisesi karttuessa. Tehtävässä vastaat tavoitteen mukaisesta myynnistä sekä vanhoille että uusille asiakkaillemme. Olemme ylpeitä kotimaisuudestamme laitevalmistajana, joka tuo vakautta ja luotettavuutta niin tuotteisiimme kuin asiakassuhteisiimme. Työsi jakaantuu tasaisesti konttori- ja asiakaskäyntien välillä, joten saat mukavaa vaihtelua päiviisi. Vantaan toimisto tarjoaa sinulle viihtyisän työympäristön ja tukikohdan tehtävän tekemiselle.

Etsimme sinua, joka olet myyntihenkinen ja aidosti viihdyt kentällä asiakkaiden parissa. Arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja tekninen taustasi katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön tehtävässä menestymisessä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, jonka avulla luot uusia kontakteja ja ylläpidät aktiivisesti olemassa olevia asiakkuuksia. Kykenet tavoitteelliseen myyntityöhön ja osaat johtaa itseäsi ja ajankäyttöäsi. Tervetuloa työkaveriksi ja osaksi Kojan menestystarinaa!

Menestyäksesi työssä tarvitset:

  • Kokemusta BtoB myynnistä
  • Luontevaa IT-tuntemusta ja osaamista
  • Aktiivisen työotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sujuvan suomen ja englannin kielen
  • Soveltuvaa koulutusta (esim. teknillinen koulutus)

Haluatko olla mukana luomassa Kojan menestystarinaa? 

Tarjoamme markkinoiden parhaimpiin kuuluvat ratkaisut, erinomaiset tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat. Tarjoamme sinulle vakaan ja vakituisen työpaikan Vantaalla, joustavat työajat sekä mahdollisuuden autoetuun. Perheyrityksen arvot näkyvät toiminnassamme ja onnistumisista nautimme yhdessä.

Odotamme hakemustasi mielenkiinnolla!

Hae paikkaa pian, sillä paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen viimeistään 28.11.2018 osoitteessa www.raukola.fi. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Inka Yliluoma, p. 050 443 3653 tai inka.yliluoma@raukola.fi.