Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kustannus- ja energiatehokkaita talotekniikan ja laivojen HVAC-ratkaisuja. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä. 

Oletko sinä Kojan tulevaisuuden tekijä?

Haemme kesäksi Tampereelle

1-2 HARJOITTELIJAA Talotekniikkaratkaisuihin 

Tehtävässäsi työskentelet osana talotekniikkaratkaisuihin keskittyvää tiimiä. Työsi sisältää kartoitusten tekemistä sekä työskentelyä työmaakohteiden parissa.

Olet opintojesi loppuvaiheessa ja tavoitteenasi on olla muutaman vuoden päästä vahva osaaja kansainvälisessä liiketoiminnassa. Arvostamme halua oppia ja kasvaa tehtävässä yhä suurempiin saappaisiin. Sinulla on energinen ote ja rohkeutta tarttua haasteisiin. Työ vaatii myös matkustamista.

Tarjoamme tehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Kojalla pääset osaksi innostunutta porukkaa ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiakkaiden arvostamassa perheyrityksessä. Saat työssäsi organisaation täyden tuen sekä tietysti huiput työkaverit.

Onnistuneen kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus päättötyön tekemiseen ja tulevaan urapolkuun talotekniikan tai laivojen HVAC-järjestelmien parissa.

Työ kestää sopimuksen mukaan toukokuusta elokuuhun 2019.

Herätimmekö kiinnostuksesi? 

Hae täyttämällä sähköinen hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemuksesi viimeistään pe 8.2.2019!

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »