Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kustannus- ja energiatehokkaita talotekniikan ja laivojen HVAC- ratkaisuja, jotka ylittävät odotukset. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

Haemme nyt Koja Oy:n Life Cycle Solutions (LCS) liiketoimintayksikköön Tampereelle

HANKINNAN OSAAJAA

toimimaan Kojan USA yksikön ja kotimaan tulosyksikköjen projektiostajana.

Vastaat tehtävässäsi LCS-liiketoimintayksikön varaosa- ja projektihankinnoista. Työpäiväsi täyttyvät USA Inc -yksikön marine-toiminnan nopearytmisistä toimeksiannoista ja kotimaan projektiorganisaation kanssa määritellyistä talotekniikkatoiminnan tarpeista. Neuvotteluja ja ostamista teet kotimaisten sekä eurooppalaisten toimittajien kanssa.

Työ on nopeatempoista ja vaatii tekijältään vahvaa hands on -asennetta. Tehtävässä menestyy aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla on halua tehdä töitä tiimissä ja yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä vaaditaan myös joustavuutta, jotta asiakas saadaan palveltua hyvin mahdollisista aikaeroista huolimatta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne
  • halu oppia ja kasvaa yhä suurempiin saappaisiin
  • muutaman vuoden kokemus hankinnoista kansainvälisessä yrityksessä tai projektihankintakokemusta rakennus- tai talotekniikka -alalta
  • soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus
  • hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Tarjolla on vastuullinen ja mielenkiintoinen pelipaikka kehittyvässä organisaatiossa. Hankinnan asiantuntijan positio on uusi. Kojalla pääset osaksi innostunutta porukkaa ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiakkaiden arvostamassa perheyrityksessä. Vaikka tehtävä on itsenäinen, saat työssäsi organisaation täyden tuen sekä tietysti huiput työkaverit.

Toivottavasti kiinnostuit! Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Arja Raukola Oy:n sivuilla www.raukola.fi. Hakuaika päättyy 6.11.2018. Toimi pian, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja Arja Raukola Oy:n rekrytointikonsultti Kaisa-Maria Kokkoselta sähköpostitse kaisa-maria.kokkonen@raukola.fi tai puhelimitse 044 588 6109.