Yritys

Monipuolinen ja kehittyvä Koja-yhtiöt -yritysryhmä tarjoaa asiakkailleen kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Perheyrityksenä toimimme vastuullisesti ja luomme parhaat ratkaisut laitteiden koko elinkaaren ajan.

Koja-yhtiöihin kuuluvat emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy, Koja Oy, Kojacool Oy sekä Fennocon Oy.

Koja Oy

Koja Oy toimii neljällä liiketoiminta-alueella, jotka tukevat toisiaan:

Koja Marine on erikoistunut laivailmastointiratkaisuihin. Marine-ammattilaisemme huolehtivat tehokkaan ilmastointiratkaisun kokonaistoimituksesta järjestelmän suunnittelusta ja automaatiosta aina laitetoimituksiin ja käyttöönottoon saakka.

Koja Rakennusten ilmankäsittelyratkaisut luo älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla tuotetaan laadukasta sisäilmaa energiatehokkaasti. Edistyneet suunnitteluvaiheen mitta- ja valintaohjelmamme yhdessä oman tuotekehityksen ja tuotannon kanssa mahdollistavat joustavat toimitukset.

Koja Prosessipuhaltimet tarjoaa luotettavia ja tehokkaita ratkaisuja raskaalle teollisuudelle. Yksilöllisesti optimoidut puhallinratkaisut varmistavat tuotannon toimivuuden mm. sellu-, paperi-, energia-, metalli- ja petrokemianteollisuudessa.

Koja Elinkaariratkaisut huolehtivat ratkaisujen toimivuudesta koko niiden elinkaaren ajan 24/7 niin rakennusten, teollisuuden kuin laivailmastoinnin osalta. Osaavat ammattilaisemme takaavat luotettavuuden oli kyse varaosista tai laajoista modernisointiratkaisuista.

Fennocon Oy

Fennocon Oy on Koja-yhtiöihin kuuluva laivateollisuuden asiantuntijayritys, joka tarjoaa korkealaatuisia suunnittelu- ja konsultointipalveluja varustelusuunnitteluun, perussuunnitteluun, LVI-suunnitteluun ja tuotekehitykseen. Fennocon Oy on ollut osa Koja-yhtiöitä vuodesta 2013 lähtien.

Lue lisää Fennoconista »