Easton Helsinki

Kojan kokonaistoimitus ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen

  • Kojalta varustellut CE-merkityt Future-ilmanvaihtokoneet sekä Rhoss-vedenjäähdyttimien ja -lämpöpumppujen toimitukset Itä-Helsingin uuteen kaupunkikeskukseen
  • 2MW jäähdytysjärjestelmä ja 500kW lämpöpumppujärjestelmä
  • Koneet kasattu tehtaalla alustalle ja haalattu kokonaisina kohteen konehuoneisiin
  • Käsiteltävä ilmamäärä: n. 400 m3/s
  • Toimitusaika: 2016-2017
  • Eastonissa vuokrattavaa liiketilaa n. 50 000 m²
  • Rakennuttaja: Kesko Oyj
  • Projektinjohto: Haahtela-rakennuttaminen Oy
  • Hankkeen valmistumisaika: 1. vaihe syksy 2017, 2. vaihe vuonna 2019

Koja Eastonissa

Itä-Helsinkiin rakentuvasta keskuksesta luodaan uudenlainen vapaa-ajan kohtaamispaikka. Monipuolinen ravintolamaailma, kattotasanteen vetovoimainen viheralue, hemmottelevat hyvinvointipalvelut, yhdeksänsalinen elokuvakeskus – Easton Helsinki tuo elämykset ihmisten luo yhden oven avauksella.  

Eastonin rakennuttaja Kesko Oyj on tilannut Kojalta kohteeseen tuotannossa valmiiksi automatisoitavat Future-ilmanvaihtokoneet sekä Rhoss-sarjan vedenjäähdyttimet ja lämpöpumput. Toimituksemme sisälsi ilmanvaihtokoneiden ja jäähdytyslaitteiden haalaukset konehuoneisiin tarvittavine kokoonpanoineen. Laitteita on toimitettu vuoden 2016 aikana, ja viimeiset toimitukset tehdään tänä vuonna.

Future-ilmanvaihtokoneen valtti on sen monipuolisuus. Konesarja tarjoaa sopivan konekoon, ilmavirta-alueen ja komponenttiyhdistelmän kaikkiin tilanteisiin. Rhoss S.p.a.:n pitkäaikaisena yhteistyökumppanina arvostamme erityisesti yrityksen tuotteiden energiatehokkuutta ja monipuolisuutta sekä yhteistyön sujuvuutta.

Easton – asiakkaan ehdoilla

Kestävän kehityksen periaattein Eastonista rakennetaan tehokas palvelukeskittymä seuraavien vuosikymmenten ajaksi. Projektissa mukana oleminen on Kojalle hieno mahdollisuus. Asiakaspalvelumme keskiössä on asiakastyytyväisyys – siksi kehitämme ratkaisumme aina asiakkaan ehdoilla, innovatiivisesti energiaa säästäen.

Asiantuntijoidemme laajalla osaamisella palvelemme asiakkaitamme tuotteen käyttöönotosta elinkaaren loppuun asti. 

– Tarjoamme asiakkaalle laajaa sähköautomaatio-osaamista ja elinkaarihallintaosaamista, jotka tukevat tuotteen käyttöönottoa, käyttöä ja toiminnan ylläpitoa, kertoo Kojan talotekniikkaratkaisujen myyntipäällikkö Matti Huvinen.

Lisäksi…

Keskon toisen vaiheen suunnitelmaan kuuluu myös 8600 kerrosneliömetriä asuinrakentamista.
Lisätietoa projektista Easton Helsingin sivuilta »

Kojassa parhaillaan käynnissä olevalla investointiohjelmalla säästämme toiminnassamme ennen kaikkea ympäristöä. Nostamme tuottavuuttamme tuotannon ratkaisuilla, jotka ovat luonnon puolella.
Lue lisää »