Ajankohtaista

Haemme tekijöitä!

Tuotannon määräaikaiset tehtävät Jalasjärvellä kiinnostavat? Sinulla on työmotivaatio ja asenne kohdallaan? Voit olla hakemamme tekijä! 

Haku päällä 31.8.2017 saakka.

Lue lisää

Kojalta tutkimusartikkeli Heat Transfer Engineering -julkaisuun

Kojan tuotekehitysinsinööri ja tohtorikoulutettava Turo Välikankaan tutkimusartikkeli on valittu kansainväliseen Heat Transfer Engineering ‑julkaisuun. Julkaisu ilmestyy helmi-maaliskuussa 2018.

Lue lisää

Kiitos osallistumisestasi POWER-GEN Europe -messuille!

Koja Prosessipuhaltimet kiittävät asiakkaitaan osallistumisesta POWER-GEN Europe -messuille ja kiinnostuksesta puhallinvalikoimaamme.

Lue lisää

Life Cycle Solutions tarjoaa uutena palveluna talotekniikan kokonaisratkaisut

Kojan uusi liiketoimintayksikkö Life Cycle Solutions keskittyy talotekniikan kokonaisratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen yhdistämällä vahvan osaamisemme uusimpiin teknologisiin ratkaisuihin.

Lue lisää

Kojan uusi talotekniikkakonsepti saa kiitosta: "Yritykselle tämä on helpoin ratkaisu"

Life Cycle Solutions toteutti kokonaisvaltaisen energiasaneeraushankkeen Teleste Oyj:n pääkonttorin toimi- ja tuotantotiloihin Turun Littoisiin. Projektipäällikkö Pertti Salmela kiittää Kojaa sujuvasta yhteistyöstä.

– Konsepti oli hyvin suunniteltu, ja viimeistelyt paikan päällä hoidettiin mallikkaasti. Koja pystyy tarjoamaan kokonaispaketin alusta loppuun asti ilman välikäsiä, toteaa Salmela tyytyväisenä.

Lue lisää

Koja Netto – Säästä sinäkin

Koja on ratkaissut perinteisen nestekiertoisen LTO-järjestelmän ongelmia uudella
teknologialla. Kojan LVI-suunnittelija Helli Huvinen on tutkinut opinnäytetyössään nestekiertoisen LTO-järjestelmän lämpötilahyötysuhteen pysyvyyttä pidemmällä aikavälillä. Päätuloksena ilmeni, että Koja Netto -järjestelmällä lämpötilahyötysuhde pysyy korkeana ulkolämpötilasta riippumatta. Mitoituksesta riippuen järjestelmällä saavutetaan jopa 80 % lämpötilahyötysuhde.

Lue lisää

Uuden tuotekehitys- ja testauskeskuksen modernilla teknologialla kohti ainutlaatuisia lopputuloksia

Vuoden vaihteessa alkanut rakennusprojekti on hyvällä mallilla. Tampereelle valmistuvaan tuotekehitys- ja testauskeskukseen tehdään parhaillaan sähköasennuksia ja viemäröintejä. Kesän aikana rakennetaan järjestelyt, jotka mahdollistavat testaukset mitä monipuolisimmissa olosuhteissa. Vastaavat puitteet ovat harvassa maailmalla, Suomen mittakaavassa ne ovat ainutlaatuiset.

Lue lisää

Lisää ajankohtaisia uutisia ››